bediening van het wiel (draaiboek)

Mensen lopen over het pad naar het wiel en wachten voor het koord en gouden paaltjes. Het rad wordt afgezet met hekken en lint. Elke ronde opent de wiel-meester het koord en gaan er drie mensen op de stoeltjes zitten. (vragen: zijn jullie samen?) Andere mensen wachten rond het wiel. (Maak het spannend! 'Leg je lot in handen van het toeval!' 'Alleen het wiel weet waar je deze avond terecht komt!')

De wiel-assistenten helpen bij het afhandelen van de veiligheidsprocedure (vastmaken van de gordel en controleren of de voeten stevig in de voetbanden zitten) De wielmeester duwt het fietswiel met een bezemsteel in beweging en blaast op een fluitje en duwt samen met twee wiel-assistenten het rad aan. Voor het fietswiel uitgedraaid is stopt het wielpersoneel met draaien. (hoeveel minuten?)

Het symbool boven het hoofd van mensen worden op het invulformulier geschreven en aan de mensen overhandigd, samen met een plan.

Af en toe vervangen de wiel-assistenten de symbolen aan het wiel. De wiel-meester turft af hoeveel mensen er naar welke commissie gaan. Op deze manier kunnen we het toeval een beetje naar onze hand zetten. Het wielpersoneel overlegt over de strategie. 


Dienstrooster voor het wielpersoneel

wiel-bouwers (opbouw) : Jules, Lieselotte, Wouter, Elyne, Lana, Cyriel...

wielbedenker en technicus = Pieter Alaerts staat met gereedschap klaar in geval van panne.

  1 wiel-meester 2 wiel-assistenten

 20:00u tot 20:30u Lana Jitske + Yvette
 20:30u tot 21:00u EmmaSara + Manu
 21:00u tot 21:30u Anoek Iris + Dries L.
 21:30u tot 22:00u Sam Cyriel + Berten
 22:00u tot 22:30u Berten Maira + Elyne
 22:30u tot 23:00u Brecht Sergi + Matthias

Wiel-ontmantelaars (afbraak) ?: Maira, Jitske, Sam, Cyriel, Lieselotte, Iris, Sara...